Interior


Residential


Sutherland Place


To reinvigorate the existing dwelling by opening up the ground floor and removing all the internal timber partitions.

The first floor living space was redesigned in its entirety and the addition of a new staircase enabled a fresh focal point.


Location - London
Scale - 4 Storey Georgian House refurbishment
Budget - £200,000
Client - private
Status - Completed and Occupied by Client

Settle Street Ranbir Lal RIBA
Settle Street Ranbir Lal RIBA
Settle Street Ranbir Lal RIBA
Settle Street Ranbir Lal RIBA
Settle Street Ranbir Lal RIBA
Settle Street Ranbir Lal RIBA
Settle Street Ranbir Lal RIBA
Settle Street Ranbir Lal RIBA
Settle Street Ranbir Lal RIBA
Settle Street Ranbir Lal RIBA
Settle Street Ranbir Lal RIBA
Settle Street Ranbir Lal RIBA
Settle Street Ranbir Lal RIBA